Uitzenden

afz. Werkmax

Wilt u graag goed en flexibel personeel, maar wilt u niet de risico’s dragen? Dan is uitzenden via WerkmaX de oplossing die u zoekt. Ontdek hier wat uitzenden via WerkmaX voor u kan betekenen. Uitzenden is de beste manier om werkzaamheden op te vangen met tijdelijke arbeidskrachten, bijvoorbeeld bij drukke werkperiodes, ziekte, zwangerschap of wanneer u niet goed genoeg kunt inschatten hoeveel werk er beschikbaar is of voor hoe lang. Wat zijn de voordelen van uitzenden?

 • Geen loondoorbetaling bij ziekte
  Als werkgever bent u verplicht om loon door te betalen in geval van ziekte. Dit geldt ook voor het eventuele tweede ziektejaar. Dit kan voor een werkgever aardig in de kosten lopen. In geval van uitzenden betaald u alleen de gewerkte uren van de werknemer, mocht de werknemer ziek zijn dan komt dit voor de rekening van WerkmaX.
 • Geen werk, geen kosten
  U heeft geen loondoorbetalingsverplichting als u voor de werknemer geen werk meer heeft. Uitzenden is dus heel goed om de drukke tijden op te vangen.
 • Werven en selecteren geschikte kandidaten
  Het werven en selecteren van goed personeel vraagt om kennis en ervaring. WerkmaX heeft het netwerk inzicht in de arbeidsmarkt om nieuw personeel te vinden voor uw onderneming.
 • Geen administratieve rondslomp voor u
  U heeft niet meer te maken met bijvoorbeeld het UWV, de Belastingdienst, verzekeraars voor pensioenen en de arbodienst, met betrekking tot de uitzendkrachten.

 • Benieuwd wat WerkmaX u kan bieden wat betreft uitzenden? Bel of mail dan naar uw WerkmaX vestiging.

Neem contact op