Zoek je goed personeel?

UITZENDEN? WERKMAX!

Heb je snel goede mensen nodig voor bijvoorbeeld de techniek, bouw, infra, schoonmaak, groen, productie, transport of logistiek? Voor kortere of langere tijd? Kies dan voor uitzenden met WerkmaX. Onze uitzendkrachten zijn flexibele en gemotiveerde vakmensen die bij je passen. En is de uitzendkracht die je zoekt even niet beschikbaar? Dan gaan wij actief voor je op zoek naar de kracht met de gewenste kwalificaties en ervaring.

 

Waarom uitzenden met WerkmaX?

✔️ Met twee voeten in de regio
✔️ Goed personeel
✔️ Inclusief goede PBM’s en werkkleding
✔️ Prettige samenwerking
✔️ Wij nemen je alle zorgen uit handen


Snel goed personeel? 

Zoek je goed personeel? En moeten de nieuwe uitzendkrachten zo snel mogelijk aan de slag? Uitzendwerk regel je via Uitzendbureau WerkmaX. Wij leveren de mensen met de gewenste kwalificaties zo mogelijk al de volgende dag. En ze nemen zelf de nodige werkkleding en vereiste PBM’s mee. WerkmaX regelt alles voor je!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.