In 5 stappen naar de perfecte baan

IN 5 STAPPEN NAAR DE PERFECTE BAAN

Welke stappen zetten we om te zorgen dat jij een mooie klus krijgt? 

SOLLICITATIE

Wil je graag meer verdienen? Een leukere baan? Werk met meer uitdaging? Of wil je gewoon wel eens wat anders? Wat je ook zoekt, wij hebben je veel te bieden. Solliciteer nu en je hoort snel van ons.

KENNISMAKEN

Zie jij ons wel zitten? En wij jou ook? Dan gaan we in gesprek. Jij vertelt wat je allemaal kunt en wat je wensen zijn. En wij willen jou eerst goed leren kennen: je vakkennis, maar ook je persoonlijkheid en karakter.

EEN MOOIE BAAN

Als wij je eenmaal kennen, gaan we voor je op zoek. Wij zoeken een bedrijf en een baan die écht bij je passen. Waar jij met leuke collega’s het werk kunt doen waar je zo goed in bent. En waar je voldoende uitdaging en kansen krijgt. 

OP GESPREK

Vinden wij de baan die jij zoekt bij het bedrijf dat volgens ons goed bij je past, dan ga je op gesprek. Wij helpen je daarbij zoveel je wilt. Bijvoorbeeld bij het voorbereiden op het gesprek. Of over de zakelijke kant zoals salaris, arbeidsvoorwaarden en kansen die er voor je liggen.

AAN HET WERK

Is de baan voor jou? Dan ga je aan het werk. En daar stopt onze betrokkenheid niet. Want wij houden contact met al onze mensen. Met jou en met je werkgever. Vertel ons vooral of je het leuk vindt en of je nog wensen hebt. Wij willen er voor je zijn.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.