Jij hebt de mensen, maar niet de zorgen

PAYROLLING? WERKMAX!

Heb je personeel? Dan moet je voldoen aan vele wetten, regels en eisen. Ook loop je behoorlijk wat risico’s. Wil je af van al die zorgen? En gewoon lekker focussen op wat voor jou het belangrijkst is? Laat je werkgeverssores dan over aan ons. Met payrolling van WerkmaX heb je er geen omkijken naar. Payrolling? WerkmaX!

 

Waarom payrolling van WerkmaX?

✔️ Wij nemen je alle zorgen over personeel uit handen
✔️ Heldere voorwaarden, vaste prijzen
✔️ Prettige samenwerking
✔️ Wij nemen je werkgeversrisico's over

 

Jij hebt de mensen, maar niet de zorgen

Heb je een prachtig team medewerkers? En is dat belangrijk kapitaal voor je bedrijf? Dan ben je er zuinig op. Maar dat betekent nog niet dat je alles op het gebied van personeelszaken zelf moet regelen. Sterker nog, met payrolling nemen wij je alles op het gebied van personeel uit handen. Het enige wat je hoeft te doen is de mensen leveren, wij regelen de rest. En nemen ook nog eens de risico’s voor onze rekening. Goeie deal?

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.