Vakbekwame professionals

DETACHERING? WERKMAX!

Zoek je personeel op projectbasis? Detacheren met WerkmaX is de oplossing voor jouw flexibele personeelsbehoefte. Voor de duur van jouw project in bijvoorbeeld de techniek, bouw, infra, schoonmaak, groen, productie, transport of logistiek leveren wij de mensen die jij zoekt. Vakmensen die passen binnen jouw organisatie, met passende kwalificaties, ervaring en zelfstandigheid. Detacheren? WerkmaX!

 

Waarom detachering van WerkmaX?

✔️ Thuis in de regionale arbeidsmarkt
✔️ Gekwalificeerd en ervaren personeel
✔️ Voor de volledige duur van jouw project
✔️ Met eigen PBM’s en werkkleding
✔️ Wij nemen je alle zorgen uit handen


Snel vakbekwame professionals? 

Zoek je goed personeel voor jouw project? Vakbekwame, flexibele professionals met de juiste kwalificaties en ervaring? Met gedetacheerd personeel van WerkmaX kun je jouw organisatie snel op- en afschalen met behoud van kwaliteit. Onze mensen nemen zelf de nodige werkkleding en vereiste PBM’s mee. WerkmaX regelt alles voor jou!

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.