Vacature Winkelmedewerker

AAN DE SLAG ALS WINKELMEDEWERKER

Heb jij een commerciële instelling? Ben jij klantgericht en flexibel inzetbaar? En wil jij klanten het beste advies geven? Dan is winkelmedewerker de baan voor jou!

Je gaat aan de slag bij het Sigma Service Center van PPG, dé verfspecialist voor de professionele afnemer in de bouwsector.

Functie eisen

  • Commercieel ingesteld;
  • Zelfstandig en flexibel inzetbaar;
  • Bekend met systemen als Microsoft, SAP en E-PRO;
  • Beschikbaar tussen de 32 -40 uur;
  • Leergierig, representatief en heb je een hoog verantwoordelijkheids- gevoel.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een leuke baan in een klein team en in een leuke omgeving;
  • Vooruitzicht op een vaste aanstelling;
  • De mogelijkheid om je uren zelf te bepalen in overleg met de desbetreffende SSC Manager, zodat deze baan goed te combineren is met bijvoorbeeld een studie of gezin;
  • Een salaris tussen de €2284,- en €2889,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling op basis van ervaring;
  • De kans om jezelf te ontwikkelen als Sigma Service Center Manager tijdens ons opleidingstraject. 

Solliciteer direct

 

Persoonsgegevens

Motivatiebrief

Contactgegevens

CV

AAN DE SLAG BIJ PPG

PPG is dé verfspecialist voor de professionele afnemer in de bouwsector. Je gaat aan de slag bij een van de verkooppunten van Sigma Coatings, het Sigma Service Center. In de winkel vind je alle verschillende verfsoorten, kleuren en schilder benodigdheden. Jij hebt kennis van alle producten en je probeert het beste advies te geven aan je klanten. Naast je gezelligheid in het kleine team probeer je ook van elke dag een nieuwe uitdaging te maken.

De winkel is geopend van maandag t/m donderdag van 07:00 tot 17:00 en op vrijdag. 

EEN NIEUWE BAAN ALS WINKELMEDEWERKER IN
SLECHTS 5 STAPPEN

1. SOLLICITEER

Wil je graag meer verdienen? Of een leukere baan? Werk met meer uitdaging? Of wil je gewoon wel eens wat anders? Solliciteer bij WerkMaX!

2. MAAK KENNIS

Zie jij ons wel zitten? Dan willen jou eerst goed leren kennen. We gaan persoonlijk in gesprek om te kijken wat jij kunt en wat je wilt. 

3. VIND EEN MOOIE BAAN

Als wij je eenmaal kennen, gaan we voor je op zoek naar een baan en werkgever die uitstekend bij jou passen. Zodat jij elke dag fluitend naar je werk gaat. 

4. GA OP GESPREK

Hebben wij een mooie baan voor je gevonden, dan ga je op gesprek bij de werkgever. Wij helpen je graag bij de voorbereiding. 

5. AAN HET WERK

Is de baan voor jou? Dan ga je aan het werk. Of jij je nieuwe baan nu voor langere of kortere tijd gaat doen, wij blijven contact met je houden.

Onze opdrachtgevers

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.