Vacature Timmerman

AAN DE SLAG ALS TIMMERMAN

Geef jou een hamer en je bent helemaal in je element. Jij haalt voldoening uit het renoveren en onderhouden van verschillende facetten in de bouw. Dit kan betekenen dat je de ene keer werkt aan een compleet nieuwe aanbouw bij nieuwbouwprojecten en de andere keer juist aan de slag gaat met het renoveren van oude bouwwerken.

Je werkt gedurende de verschillende bouwfasen aan uiteenlopende timmerwerkzaamheden. Je kunt binnengehaald worden voor verschillende klussen, van het timmeren van raamwerken tot het timmeren van een compleet nieuwe aanbouw. Jij bent iemand die het inzicht heeft hoe iets het mooiste uit komt te zien en hoe het goed afgewerkt moet worden en je weet welk materiaal waar precies geschikt voor is. Als mensen jouw werk zien, zien ze precisie en vakmanschap. Op een gemiddelde dag:

  • Ben je zelfstandig aan het werk
  • Wissel je je werk af tussen het timmeren van verschillende bouwwerken

Functie eisen

Jij kan goed tekeningen lezen en je kunt deze ook omzetten naar bouwwerken. Daarnaast ben je flexibel in je werkzaamheden, ben je zelfstandig en houd je van afwisselend werk. Verder heb je:

  • Een diploma timmerman

Arbeidsvoorwaarden

  • Een fulltime functie van 40 uur per week
  • De juiste beloning door middel van een goed salaris (volgens cao)
  • Boeiende en afwisselende werkomgeving
  • Veel zelfstandigheid
  • Een opdrachtgever waarbij je volop de ruimte krijgt om je kennis en vaardigheden te verbreden

Solliciteer direct

 

Persoonsgegevens

Motivatiebrief

Contactgegevens

CV

AAN DE SLAG VIA WERKMAX

Bij WerkmaX zoeken we naar de juiste match tussen opdrachtgever en flexkracht. Wij zijn een regionale uitzendorganisatie gespecialiseerd in uitzenden, payroll, detacheren en werven & selectie.,

Door laagdrempelig en flexibel contact te houden met onze flexkrachten, zorgen wij dat iedereen op de juiste plek zit.

 

EEN NIEUWE BAAN ALS TIMMERMAN IN
SLECHTS 5 STAPPEN

1. SOLLICITEER

Wil je graag meer verdienen? Of een leukere baan? Werk met meer uitdaging? Of wil je gewoon wel eens wat anders? Solliciteer bij WerkMaX!

2. MAAK KENNIS

Zie jij ons wel zitten? Dan willen jou eerst goed leren kennen. We gaan persoonlijk in gesprek om te kijken wat jij kunt en wat je wilt. 

3. VIND EEN MOOIE BAAN

Als wij je eenmaal kennen, gaan we voor je op zoek naar een baan en werkgever die uitstekend bij jou passen. Zodat jij elke dag fluitend naar je werk gaat. 

4. GA OP GESPREK

Hebben wij een mooie baan voor je gevonden, dan ga je op gesprek bij de werkgever. Wij helpen je graag bij de voorbereiding. 

5. AAN HET WERK

Is de baan voor jou? Dan ga je aan het werk. Of jij je nieuwe baan nu voor langere of kortere tijd gaat doen, wij blijven contact met je houden.

Onze opdrachtgevers

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.