Vacature Schilder

AAN DE SLAG ALS SCHILDER

Je werkt heel nauwkeurig en bent graag creatief bezig. Door je klantgerichtheid en geduld kun je klanten heel efficiënt en precies helpen. Klanten voelen zich op het gemak om met je te overleggen over de mogelijkheden die er zijn bij renovatie en schilderwerk.

Je helpt mensen hun huis op te fleuren en te zorgen dat ze blij zijn met hun veranderende interieur. Jij zorgt in principe voor een (kleine) make-over van het huis. Zeker nu in coronatijd veel mensen thuis zitten is dat heel belangrijk. Op een gemiddelde dag:

  • Ben je aan het schuren en verven
  • Ben je bezig met onderhoud- en renovatie schildwerk

Functie eisen

Jij kan goed zelfstandig werken en bent graag creatief bezig. Je bent niet vies van een spatje verf, bent geduldig en werkt graag op flexibele tijden. Daarnaast ben je klantgericht en open. Verder heb je:

  • Een schildersopleiding
  • Een rijbewijs
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands

Arbeidsvoorwaarden

  • Een fulltime functie van 40 uur per week
  • De juiste beloning door middel van een goed salaris (volgens cao)
  • Boeiende en afwisselende werkomgeving
  • Veel zelfstandigheid
  • Een opdrachtgever waarbij je volop de ruimte krijgt om je kennis en vaardigheden te verbreden

Solliciteer direct

 

Persoonsgegevens

Motivatiebrief

Contactgegevens

CV

AAN DE SLAG VIA WERKMAX

Bij WerkmaX zoeken we naar de juiste match tussen opdrachtgever en flexkracht. Wij zijn een regionale uitzendorganisatie gespecialiseerd in uitzenden, payroll, detacheren en werven & selectie.,

Door laagdrempelig en flexibel contact te houden met onze flexkrachten, zorgen wij dat iedereen op de juiste plek zit.

 

EEN NIEUWE BAAN ALS SCHILDER IN
SLECHTS 5 STAPPEN

1. SOLLICITEER

Wil je graag meer verdienen? Of een leukere baan? Werk met meer uitdaging? Of wil je gewoon wel eens wat anders? Solliciteer bij WerkMaX!

2. MAAK KENNIS

Zie jij ons wel zitten? Dan willen jou eerst goed leren kennen. We gaan persoonlijk in gesprek om te kijken wat jij kunt en wat je wilt. 

3. VIND EEN MOOIE BAAN

Als wij je eenmaal kennen, gaan we voor je op zoek naar een baan en werkgever die uitstekend bij jou passen. Zodat jij elke dag fluitend naar je werk gaat. 

4. GA OP GESPREK

Hebben wij een mooie baan voor je gevonden, dan ga je op gesprek bij de werkgever. Wij helpen je graag bij de voorbereiding. 

5. AAN HET WERK

Is de baan voor jou? Dan ga je aan het werk. Of jij je nieuwe baan nu voor langere of kortere tijd gaat doen, wij blijven contact met je houden.

Onze opdrachtgevers

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.