Vacature Kraanmachinist

AAN DE SLAG ALS KRAANMACHINIST

Als kraanmachinist ga je samenwerken met grondwerkers om ervoor te zorgen dat de bekabeling goed gelegd wordt. Dankzij jouw preciezie wordt er schadevrij gegegraven en raken er geen kabels beschadigd.

Jouw doel als kraanmachinist is om zo snel en precies mogelijk te graven, zodat kabels gelegd kunnen worden. Op een gemiddelde dag:

  • Bedien je een graafmachine
  • Ben je bezig met het controleren van de kraanmachines
  • Je bent bezig met inmeten, graven en dichten van sleuven

Functie eisen

Je werkt graag samen met je collega’s om jullie doel te bereiken. Je bent veiligheidsbewust en neemt je verantwoordelijkheid. Verder heb je:

  • Een VCA-certificaat
  • Een rijbewijs

Arbeidsvoorwaarden

  • Een fulltime functie van 40 uur per week
  • De juiste beloning door middel van een goed salaris (volgens cao)
  • Boeiende en afwisselende werkomgeving
  • Veel zelfstandigheid
  • Een opdrachtgever waarbij je volop de ruimte krijgt om je kennis en vaardigheden te verbreden

Solliciteer direct

 

Persoonsgegevens

Motivatiebrief

Contactgegevens

CV

AAN DE SLAG VIA WERKMAX

Wij bij WerkmaX vinden persoonlijk contact met onze krachten ontzettend belangrijk. We bellen je dan ook regelmatig op om even een praatje te maken, zodat we zeker weten dat je je werk nog steeds met plezier doet. Dit blijven we altijd doen, ook als je al langere tijd bij een opdrachtgever werkt. Er is dus veel persoonlijke aandacht waarbij we altijd rekening houden met jouw wensen. 

 

EEN NIEUWE BAAN ALS KRAANMACHINIST IN
SLECHTS 5 STAPPEN

1. SOLLICITEER

Wil je graag meer verdienen? Of een leukere baan? Werk met meer uitdaging? Of wil je gewoon wel eens wat anders? Solliciteer bij WerkMaX!

2. MAAK KENNIS

Zie jij ons wel zitten? Dan willen jou eerst goed leren kennen. We gaan persoonlijk in gesprek om te kijken wat jij kunt en wat je wilt. 

3. VIND EEN MOOIE BAAN

Als wij je eenmaal kennen, gaan we voor je op zoek naar een baan en werkgever die uitstekend bij jou passen. Zodat jij elke dag fluitend naar je werk gaat. 

4. GA OP GESPREK

Hebben wij een mooie baan voor je gevonden, dan ga je op gesprek bij de werkgever. Wij helpen je graag bij de voorbereiding. 

5. AAN HET WERK

Is de baan voor jou? Dan ga je aan het werk. Of jij je nieuwe baan nu voor langere of kortere tijd gaat doen, wij blijven contact met je houden.

Onze opdrachtgevers

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.