Werving en selectie

afz. Werkmax

Wanneer u moeite heeft met het vinden van nieuw personeel, of u heeft simpelweg geen tijd om de juiste kandidaat te vinden. Dan is werving en selectie via WerkmaX wat voor u.


Ontdek hier wat werven en selecteren via WerkmaX voor u kan betekenen.
Het werven en selecteren van goed personeel vraagt om kennis en ervaring. WerkmaX heeft het netwerk inzicht in de arbeidsmarkt om nieuw personeel te vinden voor uw onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie in alle sectoren.


WerkmaX zal bij het werven de vacature in kaart brengen, de vacature vervolgens plaatsen op diverse job boards en op de eigen website. Vervolgens begint de selectiefase waarin we actief kandidaten benaderen en selecteren. Wij voeren intakegesprekken en doen referentiechecks wanneer wij een geschikte kandidaat hebben gevonden. Tot slot zullen wij de geschikte kandidaten voorstellen bij u.


Het enige wat u hoeft te doen, is het voeren van gesprekken met de door WerkmaX voorgestelde kandidaten. In tegenstelling met uitzenden komt de personeelsadministratie bij werving en selectie voor uw eigen rekening.


Wat uw personeelsaanvraag ook is, WerkmaX is ervaren en enthousiast en zeer bekend met de regio. Hierdoor helpt WerkmaX uw onderneming aan het beste personeel. Bent u geïnteresseerd in werving en selectie via WerkmaX of heeft u vragen. Bel of mail dan naar uw WerkmaX vestiging.

Neem contact op