Werk- en sportkleding Professionals

Stappenplan

  • Inschrijven
  • Kennismakingsgesprek
  • Benadering voor vacature
  • Voorstellen aan werkgever
  • Overeenkomst

Aanpak werkzoekenden

Het vinden van de baan en werkgever die het beste bij jou past, kan soms best lastig zijn. WerkmaX helpt je hier stap voor stap bij met behulp van het 5-stappenplan. Op eenvoudige en snelle wijze zoeken wij voor jou de baan die bij jou past.

Stap 1: Inschrijven

Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op deze website. Bellen mag natuurlijk ook: Veendam (0598) 769 052 of Emmen (0591) 633 083.

Stap 2: Kennismakingsgesprek

Om je op te kunnen nemen in ons bestand is het belangrijk om jouw wensen en ervaring door te spreken bij ons op kantoor. Het is belangrijk om van jou te horen wat jij precies wil, zodat we snel een passende baan voor je kunnen vinden. 

Stap 3: Benadering voor vacature

Zodra we de baan hebben gevonden die bij jou profiel past, nemen we contact met je op. WerkmaX vindt het belangrijk je interesse te peilen voordat we je voorstellen bij onze opdrachtgevers. 

Stap 4: Voorstellen aan werkgever

WerkmaX regelt voor jou het gesprek met je potentiële nieuwe werkgever. Na het gesprek horen we graag van jou hoe het is gegaan en of je interesse hebt in de baan. 

Stap 5: Overeenkomst

Na het gesprek overleggen we met jou en de werkgever over een mogelijke arbeidsovereenkomst. WerkmaX zorgt voor het sluiten van de overeenkomst.