Wij zijn Werkmax Veendam

ik zoek

werk

ik zoek

personeel

Werkmax Veendam is hét uitzendbureau voor vakmensen die werk zoeken in de Bouw, Techniek, Grond- weg en waterbouw, Schoonmaak, Transport & Logistiek, Groenvoorziening en Productie. De nadruk van onze dienstverlening is gericht op uitzenden, payroll, detacheren en opleiden. Onze roots liggen in Groningen, Drenthe en Friesland, maar inmiddels is Werkmax uitgegroeid tot een bedrijf met landelijke dekking. Werkmax onderscheidt zich van andere uitzendbureaus door de korte lijnen binnen de organisatie en het persoonlijke contact met haar klanten en medewerkers. No-nonsense, mouwen opstropen en de klus klaren, dat is waar wij voor staan.


Matching
Arbeidsbemiddeling is onze passie en dat doen wij op een persoonlijke manier. Natuurlijk is het cv van een kandidaat belangrijk, maar misschien is het wel net zo belangrijk wie de kandidaat is achter het cv. Door tijd te nemen en goed door te vragen, maakt Werkmax de perfecte match!


Medewerkers
Onze gemotiveerde medewerkers zijn ervaren specialisten die weten wat het vak inhoudt. Wij werken niet met standaardoplossingen, maar leveren maatwerk. Zo heeft elke opdrachtgever één vast aanspreekpunt waarmee specifieke wensen worden besproken.


Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Als snelgroeiende regionale uitzender vinden wij maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. Het is voor sommige mensen lastig om terug te treden op de arbeidsmarkt. Daarom heeft Werkmax het project Sport-Werkt ontwikkeld ‘’voor mensen die tijdelijk buitenspel staan’’. Door het aanbieden van een intensief trainingsprogramma van totaal twaalf weken worden deelnemers zich bewust van een gezonde levensstijl en worden in deze periode begeleid naar werk.