Wij zijn Werkmax Emmen

ik zoek

werk

ik zoek

personeel

Werkmax Emmen is een uitzendorganisatie gespecialiseerd in uitzenden, detachering, werving en selectie, payrollen en wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding.

Onze uitstraling is gebaseerd op een no-nonsense mentaliteit en op een persoonlijke betrokkenheid. Wij zijn constant bezig om de kwaliteit van onze diensten te optimaliseren.

Wij zijn gespecialiseerd in het zoeken naar de juiste match tussen opdrachtgever en vakkracht. Door de persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit van onze accountmanagers zijn wij op de hoogte van de gemaakte afspraken zodat wij snelle en betrouwbare service kunnen verlenen. Persoonlijk contact is daarom voor ons erg belangrijk. Wij achterhalen de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers en wij zoeken de persoon achter het cv. Met dat complete beeld zorgen wij voor een perfecte match.

Wij staan voor kwaliteit, zekerheid en financiƫle betrouwbaarheid.
Wij beschikken over het NBBU certificaat, zijn NEN en VCU gecertificeerd, wij beschikken over een G-rekening en we zijn in het bezit van het betrouwbaarheidskeurmerk van de Stichting Normering Arbeid.

Zo zijn wij een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers en worden onze vakkrachten ontzorgt door de medewerkers van Werkmax. No-nonsense, flexibel, betrokken, persoonlijk en betrouwbaar; dat is Werkmax Emmen!