Werk- en sportkleding Professionals

Stappenplan

  • Aanmelden
  • Intake gesprek
  • Zoeken naar kandidaten
  • Voorstellen van kandidaten
  • Overeenkomst

Aanpak werkgever

Het zoeken van die ene medewerker met net iets extra's vereist een specifieke aanpak. Stapsgewijs met elkaar kwaliteit vinden, dat is de inzet van het 5-stappenplan. Hoe werkt het? Beide partijen weten precies wat er wanneer moet gebeuren, zo stuur je op een positief resultaat. 

Stap 1: Aanmelden

U als zoekende werkgever kan zich bij WerkmaX aanmelden via het aanmeldformulier via deze website. Wij nemen dan binnen een aantal dagen contact met u op. U kunt ons ook altijd bellen voor een vrijblijvende afspraak.Veendam (0598) 769 052 of Emmen (0591) 633 083.        

Stap 2: Intake gesprek

In het intake gesprek zullen we samen uw wensen bespreken. De vacature zal opgenomen worden in ons bestand en onze website. Het unieke wervingsprofiel zal met u opgesteld worden, zodat wij direct aan de slag kunnen.        

Stap 3: Zoeken naar kandidaten

WerkmaX gaat op zoek naar kandidaten die passen bij uw vacature. En nog belangrijker kandidaten die net iets extra's kunnen geven aan uw bedrijf. WerkmaX voert de eerste gesprekken met de kandidaten.       

Stap 4: Voorstellen van kandidaten

Na de zoektocht zal WerkmaX mogelijk geschikte kandidaten aan u voorstellen. WerkmaX ziet zichzelf als verlengstuk van uw zoektocht naar een geschikte kandidaat. Wij zijn open, eerlijk en geven de meerwaarden en tekortkomingen van een kandidaat aan. Er zullen sollicitatiegesprekken tussen de kandidaten en uw bedrijf plaatsvinden. Zo kunt u een bewuste keuze maken.        

Stap 5: Overeenkomst

Na de gesprekken en onze feedback kunt u een bewuste keuze maken. Om vervolgens een overeenkomst te sluiten. Met ons eenvoudige 5-stappenplan zal het uitvalpercentage bijzonder laag zijn.