Werk- en sportkleding Professionals

Werkmax biedt

  • uitzenden
  • detacheren
  • werving en selectie
  • payroll

Onze diensten

De uitstraling van WerkmaX die is gebaseerd op een no-nonsense mentaliteit en persoonlijke betrokkenheid.

WerkmaX personeel richt zich op:

uitzenden

Wilt u graag goed en flexibel personeel, maar wilt u niet de risico’s dragen? WerkmaX beschikt over een groot bestand van gemotiveerd personeel. Hierdoor heeft u de werknemer die u zoekt en nemen wij de werkzaamheden rond verloning, contracten, administratie en juridische aspect voor u over. 

detacheren

Heeft u voor langere tijd gemotiveerde professionals nodig, maar wilt u niet gebonden zijn aan vaste contracten? Denk dan eens aan detacheren via WerkmaX. Wij bieden voor een vastgestelde detacheringperiode professionele werknemers aan zonder de  administratie en arbeidsrisico’s.

werving & selectie

Bent u op zoek naar nieuw personeel maar heeft u niet de tijd om zelf op zoek te gaan naar de juiste persoon voor uw organisatie? Dan is werving en selectie via WerkmaX de oplossing voor u.  WerkmaX beschikt over kennis, een netwerk en natuurlijk over een groot bestand van gemotiveerde flexwerkers. 

payroll

Werft en selecteert u liever zelf uw personeel, maar wilt u de risico’s beperken. Dan kan WerkmaX payrolling uitkomst bieden voor u. Wij nemen graag alle werkzaamheden rond verloning, contracten, administratie en juridische aspecten uit handen.  

 

Zo zet Werkmax uw wensen om in het juiste resultaat. Een nuchtere uitzendorganisatie dat het centrale aanspreekpunt is voor zowel werkzoekenden als werkgevers.